måndag 29 juni 2009

Kattungar...

Våra kattungar är snart 6 veckor, riktiga busiga ullbollar! De är 3 stycken men har bilder på två här nu. Det hörs när man är nere att de springer runt och busar för fullt uppe på Elins rum.

Denna röda är lite långhårigare än de andra två, tycker det är så sött!

Den grå lilla busen!





Nyvaken!

Är det någon som är intresserad av en kattunge så finns det två stycken kvar, den grå är tingad och ska flytta till Stockholm!
Kram Annalena

söndag 28 juni 2009

Hundutställning

Igår var jag på hundutställning i Borås, utan hundar!! Det var faktiskt riktigt trevligt att kunna gå runt och titta på alla andra hundar och prata med folk. Naturligtvis var jag vid Schapendoes ringen där några jag känner var med och ställde sina hundar. Fint väder var det iallafall, lite väl kanske för hundarna skull men det såg ut som de klarade det ganska bra vad jag såg iallafall, lite otäckt det där med värme och hundar annars... Alltid är det något utrop om att någon hund sitter i en bil som genast måste släppas ut annars krossar de rutorna på bilen och likadant denna gång så var det en husbil där de lämnat en hund åhhhh jag bara ryser när jag tänker på det....


Schapendoes ringen


En kompis som ställde sin hund, ser finfint ut!



Kram Annalena

måndag 22 juni 2009

Idag har vi varit och köpt en ny kamera som förhoppningsvis ska funka bättre än den slitna gamla kameran. Vi hade en Canon Power Shot innan också så förhoppningsvis ska vi lära oss den här nya snabbt, man vill ju så mycket på en gång när man köpt något nytt ;-) någon som känner igen det!? Denna är det bättre minne på så inte minnet ska vara fullt på bara några bilder (överdriver lite)...


Kram Annalena

torsdag 18 juni 2009

Fick en förfrågan innan jul om jag ville sy upp en balklänning till en tjej som bor i Falköping. Det är ju så roligt att få sy just en festklänning till ett speciellt tillfälle så det fanns ju bara ett svar på den frågan :D
Lite nervöst är det innan man fått riktig koll på hur modellen ska se ut och hitta ett tyg som passar just den klänningen kunden vill ha.

Jag känner mig mycket nöjd med denna klänning och M var också nöjd

Kram Annalena

måndag 1 juni 2009

Nu är det snart dags...

Imorgon ska vi till veterinären för att besiktiga valparna, alla 8:a ska in i bilen sen ska man lyckas att få in alla hos veterinären och hålla reda på vem som är vem puhhh... gissa vem som kommer att vara helt slut efter det.... sen är det inte många dagar kvar tills de börjar droppa av till sina nya hem, lite blandade känslor där... men jag vet ju att de kommer att få det bra och att jag säkert får träffa dem snart igen :-)

Alla barn är söta när de sover...



Tuggben är goda och gnaga på


Hallå där... va gör du!! Lille Balder är verkligen en liten linslus, försöker man få bilder på alla valpar så är det alltid honom man har flest bilder av :-)

Kram Annalena