måndag 18 januari 2010

Då var vi redan i mitten av januari, tycker tiden går rätt fort. Det är skönt när man vet att man har något att vänta på inom kort... det är ju valpar i mitten av februari, hon börjar faktiskt bli lite rund om magen, Elin ska gå handler kurs för Gerard O´Shea som också är i februari. Sen börjar utställningarna med början i mars, den första går av stapeln i Malmö och då blir det premiär för Elin som handler... Blir lite organiserare för mig det här så jag får lite perspektiv på saker och ting, kanske inte så intressant för er andra som läser detta. Men jag har ju lite svårt att få ihop saker och ting ibland pga. min nackskada... jaja... nu ska vi snart åka en sväng till Jönköping iallafall, det är ju ganska trevligt!

Ha det så bra
//Annalena

fredag 8 januari 2010

Dräktig...


Nu är vi hemkomna från vår lilla "semester" tripp, jag & Ewe, vi har haft jättebra och mysigt!

Idag när jag började räkna dagarna hur längesen det var vi parade Ebba så visade det sig att det var dags för ultraljud så jag ringde med en gång och vi fick komma.... och jag som inte riktigt trodde att det tagit sig... men det hade det!! Ett helt gäng låg det där inne i Ebba bus mage! Nu hoppas vi att allt ska gå vägen så vi får alla hjältans <3 valpar.

Annalena

måndag 4 januari 2010

God fortsättning...Oj vad jag varit dålig på att skriva i bloggen.... det har varit fullt upp känns det som och det har inte riktigt blivit av att skriva här. Hoppas alla har haft en härlig jul, det har ju varit och är ett fantastiskt väder, snö är något av det viktigaste på julen förutom skinkan och lutfisken tycker jag.
Hundarna älskar verkligen snön de springer och hoppar så de blir riktiga snömonster, Axel är ju inte sådär jätte busig av sej annars men när det är snö så lever han upp och blir som en valp... underbart! Iza försöker ständigt få igång Lova att busa och Lova känner väl att hon inte har något val, Axel och Ebba har sagt till på skarpen att de inte vill leka med henne. Lova är för snäll helt enkelt. Ebba märks det inte något på än om hon är dräktig eller inte så det får väl tiden utvisa... om ett par veckor blir det eventuellt ultraljud. I morgon drar jag och Ewe till Oslo och är borta några dagar på ett spännande "äventyr" om man nu kan kalla det för det, vi ska iallafall sova över hos våra valpköpare som bor där och det ska bli jättekul att träffa dem igen och väldigt gulligt av dem att vi får sova där.