fredag 26 mars 2010

Lite valp bilder!


Ewelina

Camilla var här och gosade med valparna




Mamma Ebba

Iza smakar på valpben...



Ha en bra dag
// Annalena

torsdag 25 mars 2010

Valparna 6 veckor

Jaha... då var de små godingarna redan 6 veckor, nu springer de runt här på nedervåningen mest hela dagarna, det går ju an när det bara är två! De är så goa och vill gärna ligga och sova i famnen på oss och i nästa andetag är de i full gång och busar runt, speciellt med Iza, hon är väl den enda som orkar med de små rackarna....


Vi har haft besök av blivande valpköpare några gånger och här är Hanna som håller en av valparna som ligger och vilar lite...

Köpte små tennisbollar som var i alldeles lagom storlek
Kommit på att det kan vara gott med ben

Ligga under trappan i Lovas saccosäck är mysigt, då sover man gott

Annalena

Utställning i Malmö

I helgen var vi på utställning i Malmö, långt att åka men med trevligt sällskap gick det fort! Passade på att besöka vänner och bekanta så tack för senast mina vänner!

Elin ställde Iza i juniorklassen, det var första gången för båda två och det gick jättebra! Det kunde man inte tro att Elin aldrig hade gjort detta förut.. Bra nu har jag alltså två duktiga döttrar som är handler!

Internationell 3:e placering juniorklass tikar

Susanne som hade sin Callisto med sig fick sitt efterlängtade championat, stort grattis till er!!

måndag 15 mars 2010

Valparna!

Då har vi tagit lite nya bilder på valparna, nu har de hunnit bli 4½ vecka och är ute på golvet i köket och busar med de andra hundarna. Det går fort när de springer omkring och tänder har de börjat få... ajaj!!





Annalena

söndag 14 mars 2010

Besök!

Förra söndagen hade vi trevligt besök av Alma från A-kullen med sin husse och matte. Eftersom vi har valpar så kunde inte Alma följa med in utan våra hundar fick gå ut och tumla runt med henne, jättekul tyckte dom! Måste säga att Lova och Alma är väldigt lika, det var svårt att se vem som var vem ibland. Sista helgen i mars så ska vi på utställning i Varberg som även Alma ska med på, det blir spännande!

Axel , Iza och Alma busar i snön


Vem är starkast och envisast tro!?


Iza och Alma börjar bli lite trötta tror jag



Annalena

onsdag 10 mars 2010

Leka med hunden!

Igår var jag och fikade hos en kompis där det var fler hundtokar, gissa vad vi pratade om....

Bl.a Fredik Steen som jag tycker har bra tips om hur man uppfostrar och aktiverar sin hund, hans namn är länkat till hans blogg där det finns mycket intressant läsning och videoklipp på övningar man kan göra.

Min käre Axel är ju inte så lekglad om man säjer så, tittar mest på mig och undrar om jag är knäpp eller... men när vi gör den här leken/övningen så kommer han igång och LEKER faktiskt!



Hoppas ni blir inspirerade att aktivera era hundar!

Hoppsan hejsan
Annalena

onsdag 3 mars 2010

Valpar 3 veckor

Oj vad tiden springer iväg, nu är valparna snart 3 veckor!! Nu börjar det bli lite liv i luckan här... De öppnade ögonen vi ca 12 dagar och nu börjar de höra också. De har börjat morra lite grann, och det låter ju så härligt...


Idag har de fått sin första smakbit av valpmat som var lite konstigt att få in i munnen men om några dagar kommer de att älska det! Den första avmaskningen är gjord vilket inte smakar så himla bra och kommer inte heller att göra det...

Valp nr 2

Valp nr 1




Annalena