söndag 27 juni 2010

Ogräs!?

Var tvungen att ta kort på vårt jordgubbsland, hur många liter jordgubbar kommer vi att få i år tro?? Det är helt otroligt hur mycket gubbar det kommer... ska bli så smaskigt att gå ut på morgonen och hämta röda solmogna bär till frukosten =)Smaskens...
Ha det bra
Annalena


torsdag 24 juni 2010

Färdigt för denna gången...

Då har vi parat Ebba tre gånger med Callisto, kan ju inte bli annat än bra... eller!! Men man kan aldrig veta, vi har inte varit med om att en tik har gått tom än så länge.. det är lika spännande varje gång då man funderar om det tagit sig eller inte. Det är ju inte alla som åker och gör ett ultraljud och vi säger varje gång att vi ska strunta i det för det visar ju sig iallafall om det blivit något, men det är väldigt svårt att låta bli =) Och när man väl har gjort ett ultraljud och fått bekräftat att hon är dräktig så kan man ju ändå inte vara helt säker! Lite konstig är man allt ibland... ;-)

Lova med a-kullen

Nu börjar det bli dags att anmäla till Schapendoes specialen på Tånga hed den 6 - 7 - 8 augusti, sista dagen för anmälan till utställningen är den 4 juli! Det är ett helt gäng av "våra" valpar som kommer att vara med och det är vi jätteglada för, det är ju på det sättet vi kan få bekräftat att vi ha lyckats med vår uppfödning =) så ett stort tack till våra valpköpare, det hade inte funkat utan er!!

Trevlig midsommar till Er alla

Annalena

tisdag 15 juni 2010

Dags igen...

Här på bloggen händer det inte mycket när det inte är valpar på gång, men nu är det dags igen! Ebba löper nu, trodde att det skulle dröja lite längre emellan hennes löp eftersom hon haft valpar men icke! Hennes förra ägare talade om att hon är som en klocka mellan löpen och det stämmer verkligen, 6 månader nästan exakt! Lova däremot har jag väntat länge på nu men fortfarande inget, men hon har nog helt enkelt längre emellan och det är väl skönt i och för sig!
Ebba ska paras med Callisto, en härlig hane som är både svensk och norsk champion.

Carnac´s Vanishing, Ebba

Carnac's Cheerful Callisto
Ha en härlig dag
//Annalena