måndag 28 februari 2011

Utställning..

Igår var vi på första utställningen för i år, det kändes bra! Vi hade med oss Iza, Daisy och sen var Dante med sin familj med. Dante är en valp från D-kullen och bror till Daisy.
Det var en Holländsk domare och det var många som fick tvåor och treor.. sen får man ha med sig att det är nya regler i år för utställning så därför kan resultatet bli lite sämre men får man ett bra resultat så är det ju desto bättre, vet inte om det är rätt tänkt...
Dante var först ut av våra hundar och det gick jättebra, han fick en 1:a i sin valpklass och samma för Daisy som också fick en 1:a. Sen var det Izas tur som fick med många andra en 3:a men det är bara att ta nya tag till nästa utställning!!



tisdag 22 februari 2011

Go´morron..

Nu var det längesen jag skrev här igen.. men nu har jag fått lite nytt att skriva om och då känns det roligt igen =)
I söndags var vi på schappis promenad i Fristad, har tänkt hänga på många gånger men det har alltid varit något annat på gång då. Det blir absolut fler gånger, det var ju helt underbart väder vilket inte gör det sämre direkt men sen var det totalt 15 schappar och massor av trevliga schappe människor! Både hundar och folk trivdes!
När vi kom hem så hade våra får kommit som vi ska ha som betes djur istället för tjurarna, mycket trevligare med får än tjurar måste jag säga plus att vi kommer att börja valla med hundarna!



Annalena