måndag 28 mars 2011

Fullspäckad helg!

Denna helgen har det varit fullspäckat schema med parningar, valpträff och schappispromenad i Fristad så det har gått i hundens tecken kan man säja!I torsdagskväll åkte jag och Lova till Chippen för att para henne och vi hann inte mer än in i hallen så där satt vi en bra stund! Vi sov sedan över hos min bror så jag fick träffa honom och hans familj också, det var trevligt. På fredag förmiddag var det dags igen att para och det gick lika bra denna gången, så nu hoppas vi på att det tagit sig. Vi hade ju tänkt åka på söndagen med men då hade vi sån otur så tanken i bilen gick sönder när en sten for upp och all diesel rann ur...

I lördags hade vi D-kullens valpträff, detta är något som vi ser fram emot jättemycket för det är så kul att träffa "våra" valpar igen och se hur det går för allihop! Vi kan inte vara annat än stolta över allihop som är så duktiga med sina hundar, Monica och Helén var riktigt inponerade av att hundarna som inte är mer än 7mån var så himla duktiga. Vi gjorde b.la. kontakt övningar, inkallningar och uppletande. Vi tackar både Monica och Helén, våra valpköpare för en underbar dag!!


Kathrin och Dante hälsar på Helén, en övning där hunden ska sitta still brevid sin matte när hon hälsar vilket inte alltid är så lätt!


Jörgen och Olga går sicksack mellan oss andra, hundarna får inte hälsa på varandra utan alla ska ha koll på sina hundar!


Karin har fin kontakt med Skipper, bra jobbat!


Maria och Harry jobbar på bra med kontakten!

På söndagen blev det schappis promenad i Fristad, det är så kul att få träffa så många andra schappar, 16st var det totalt denna gången. Zäta från B-kullen och Harry från D-kullen hängde på med =)Nu får det bli några lugna dagar efter denna helg
Annalena

fredag 18 mars 2011

Parning!

Idag när vi vaknade så hade det snöat igen... blev lite trött på det men när vi varit ute med hundarna och ser hur kul de tycker det är så blir man bara glad =) och det var faktiskt riktigt skönt ute inte alls kallt!

Nu har Lova börjat löpa och vi beräknar parning nån gång runt nästa helg!! Den hane vi valt är Stonebodys El Emperador, hoppas på att få in en bild på honom snart! Vi hoppas och tror att detta ska bli en bra kombination!

Annalena

torsdag 10 mars 2011

Valpträff!

Nu har vi bestämnt datum för D-kullens valpträff, det blir den 26 mars och det ska som vanligt bli väldigt roligt att få träffa valparna igen! De växer ju så fort så nu känner vi väl inte igen dom... ser ju hur mycket Daisy vuxit, våran lilla skitunge!! Sen träffar vi ju Dante ganska ofta och han har med blivit "stor" fast jag tror han är en av de minsta hanarna i denna kullen så det blir spännande att se dem tillsammans!Vi hälsar alla D-kullens valpar välkomna!
Annalena