måndag 20 februari 2012

Slappt...

Här är det väldigt lugnt, har värk i nacken så då blir det i stort sett inget gjort... bara hoppas på att dagarna ska gå fort över!
Vi är väldigt nyfikna på om Ebba har några valpisar i magen, så vi räknar dagarna tills vi kan göra ultraljud. Inget man måste göra men vi kan inte låta bli! Nu har vi ju en hel hög valpköpare som håller tummarna också och som naturligtvis vill veta hur det ligger till!Bilder på E-kullen som nu är 9 månader gamla.. så tiden går!!

Ha en underbar dag
Annalena


tisdag 14 februari 2012

Då var vi igång..

Var och ögonlyste en höglöpande Ebba igår och det gick bra, helt utan anmärkning! Ebba är en helt underbar hund, så duktig på alla sätt och vis. När vi var klara med ögonlysningen så väntade vi på att veterinären skulle skriva i pappren, då lade Ebba tassen på mitt ben och jag undrade vad hon ville! Då pekade Eva (veterinären) på skålen som stod på bordet med godisar i, Ebba tyckte att det kunde hon väl ändå få när hon varit så duktig! Sen åkte vi hem och där väntade då en förväntansfull Axel, nu var det ju fritt fram för parning.

Förhoppningsvis blir det valpar i mitten av april och åker förmodligen och gör ett ultraljud om ca 1 månad, kan ju inte låta bli ;-)

Annalena

fredag 10 februari 2012

Ändrade planer...

Om ni varit inne på hemsidan och undrat vad vi håller på med nu så har vi alltså bestämt oss för att para Ebba istället för Iza, de löper nämligen samtidigt. Iza visar väldigt tydligt att hon inte vill vara med om någon parning och vi vill inte tvinga fram det på något vis utan det ska hundarna fixa själva där vi är med och håller koll naturligtvis. Ebba höglöper vilken dag som helst så nu får vi hålla isär dem tills vi gjort ögonlysningen på måndag!Annalena


torsdag 2 februari 2012

Parning i sikte...

Japp, om någon eller några dagar är det dags för parning. Vi har ju våran Axel som måttstock, han håller noga koll och visar tydligt att det snart är dax ;-) Längtar nu!!
Ha en bra dag // Annalena