måndag 21 december 2015

Det var längesen..

Oj, det var längesen det blev något inlägg här.. vet ju vad jag tycker om att komma in på bloggar som inte är uppdaterade på väldigt länge och nu har jag gjort det själv, ska aldrig mera tänka så om andra som inte skrivit på länge, jag looovar!

Nu är det iallafall så att det är valpplaner på gång igen och det känns spännande nu när Kakan är parad, min lilla busunge!


Detta är då Kakan från i somras!Här har vi Casper som är pappa till de 
(eventuella valparna, eftersom vi inte vet om det blivit något än) 


Casper är en underbar hane som vi lånade hem några dagar då det skulle paras och han är så lik sin far Axel som vi har hemma hos oss. Vi tror verkligen att detta kommer att bli bra valpar, båda föräldrarna är mycket trevliga och sociala individer, har en otrolig utstrålning och charmar alla! 

Vi vet ju att Axel gett mycket fina avkommor som vi följt, hans första kull föddes -08 så de är ju idag 7år. De flesta valpköparna har vi kontakt med och försöker alltid vara till hands inte bara när valparna är små utan självklart när de vuxit upp också.

Hör gärna av er om ni har funderingar eller kanske vill hälsa på de vuxna hundarna, vet ju att när det kommer valpar så är det svårt att ta ögonen ifrån dem. Viktigt att veta vad man får när de blir stora!

Ha det gott
Annalena & Ulrik