måndag 25 juli 2011Idag for vi till stan och fick med oss kameran, som vi annars brukar glömma... vi tog med Elliot och Elton för lite bilträning, social- och miljöträning. I bilen går det hur bra som helst och när man går på stan så får de träffa alla sorters människor och de hälsar glatt på alla. Vi var inne i flera affärer vilket gick jättebra om vi bar dem på armen. På vägen hem så var de väldigt trötta och sov sött!


Elliot och Elton

Elin har sällskap på gågatan i Ulricehamn

Många nya dofter när man kommer till stan!


Det var två mycket trötta vovvar som sov sött på hemvägen!


AnnalenaNu har valparna fått börja följa med när vi åker någonstans. Häromdan var vi hos brorsan på kalas så då hade vi med två stycken, gissa vilka som tog uppmärksamheten ifrån bror min! Igår var vi på bokcafét i Od och fikade så där kultade de omkring och busade i gräset, efter det åkte vi till galtholmens gårdsbutik. Så bra med mycket människor som pratar och klappar på dom och nya miljöer som de kan utforska, dessutom blir det bilåkning!
De som redan hämtat sina valpar har nu haft dem i en vecka och allt funkar bra, de är förvånade hur fort de ställer om sig till det nya hemmet men det är så den här rasen är!!

Måste bara delge ett mail som jag fått av Emblas matte,

Vilken förjtusande liten valp jag har fått!!!!!
Hon sov i mitt knä hela långa vägen hem, förutom ett stopp där hon kissade på en gräsmatta. Inte ett enda pip (filten brydde hon sig inte alls om) och inget illamående. Det är en jätteduktig liten hund som till min glädje verkligen har tytt sig till mig och funnit sig till rätta här hemma // Louise


//Annalena

onsdag 20 juli 2011

Video klipp..

Här är det Elton som syns mest på denna video, det är han med halva svansen svart!Annalena

Leveransklara...


Elton en av hanarna som är kvar, han är en riktigt go valp som gärna vill sitta i knät och bli kelad med. Han är en av de lugnare valparna.


Elton


Elton


Detta är Elliot, den andra hanen som fortfarande finns kvar. Han är lite mer bus i men ändå väldigt go, tycker att hanarna över lag är lite lugnare än vad tikarna är!


Elliot


Elliot

Ha en fin dag
//Annalena

fredag 15 juli 2011

Lite fler bilder...


Elton gosar med Josefin


Elton


Elliot


Elliot


Elliot

//Annalena

torsdag 14 juli 2011

Snart dags!

Hjälp! hänger inte riktigt med, tiden springer ju iväg!! Nu till helgen är det dags för de första valparna att komma till sina nya hem och idag åker vi till veterinären för att besiktiga, chippa och vaccinera. Lite sorgligt att lämna ifrån sig de små godingarna men vi vet ju att de kommer att få det bra i sina nya hem!

Det finns fortfarande några valpar kvar om du är intresserad!

Ska försöka ta lite mera kort men det är inte lätt när man är ensam i valphagen... är det någon mera med så kanske man lite lättare kan lyckas!


Elvira och Embla


Elektra


Edward


Ebbe

Ha en fin dag// Annalena

onsdag 6 juli 2011

Lite försmak...

på vårt brygghus som vi har tänkt ska hyras ut i sommar! Det är utbyggt ett stort rum som kommer att ha stora vikfönster för att kunna öppna upp ut mot dammen, men i sommar kommer det vara som en stor altan med tak över. Inne är det helrenoverat och helt ny toalett. Det första kortet är på vår vedeldade bastu som man kan använda! Vi har tänkt hyra ut från v29.


Annalena & Ulrik

Fullt ös!

Igår fick jag hjälp med att ta kort när valparna är "uppställda" om man nu kan kalla det så men det är ett försök iallafall. Inte så lätt när man inte vill stå still, är man vaken så är det fullt ös hela tiden ;-)Embla


Elvira


Erah


Elektra


Elton


Elliot


Edward - Tingad


Ebbe - Tingad

Ha en fin dag
Annalena

tisdag 5 juli 2011

Bus hela tiden!

Nu är de drygt 6 veckor och är riktigt busiga när de inte sover! Man kan inte gå in i hagen utan att bli "överfallen" av åtta mys sugna valpar... de är så gosiga!!
Vi har klippt klor ett antal ggr och avmaskade likaså, äter gör de med stor aptit!


Elton busen hade precis kissat, då passade jag på och ta en bild!Nästan alla, eller hälften var det visst... samlade på stenen i valphagen, fick ta på långt håll annars kommer de springande om man är inne i hagen!Så här lätt är det att försöka ta kort på de små rackarna... så fort man kommer in i valphagen så ska de upp i knät och mysa!!
Embla och Elvira i bustagen!Elvira och Ebba!

Kramar Annalena